• Blogg 29.03.2023

  Et rotete hjemmekontor kan være både irriterende og stressende. Det kan være vanskelig å finne det du leter etter, og det kan være lett å miste oversikten. Her gir vi deg noen tips på hvordan du kan få orden på kablene dine.

  Hold oversikt over kablene dine

  Det første du bør gjøre, er å få oversikt over hvilke kabler du har og hva de brukes til. Dette kan du gjøre ved å merke kablene dine med etiketter, slik at du lett kan se hva de er til. Det kan også være lurt å tegne opp et lite kart over kablene dine, slik at du har en visuell oversikt.

  Gjem unna kablene

  Etter at du har fått oversikt over kablene dine, bør du gjemme de fleste av dem vekk. Dette kan du gjøre ved å bruke kabelkanaler eller kabelbeskyttere, slik at kablene ikke ligger og sklir rundt på gulvet. Det vil gjøre hjemmekontoret ditt mer oversiktlig, og det vil også være enklere å rengjøre.

  Se etter gode tips på nettet

  Det finnes mange gode tips på nett om hvordan du kan få orden på kablene dine. Du kan for eksempel søke etter “kabelorganisering” eller “kabelbeskyttelse”, og du vil da få opp en rekke ulike løsninger og produkter du kan velge mellom.

  Posted by Clementine Yost III @